[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Oct 3 11:04:14 UTC 2008


> 1. Ја завршив корицата за ДВД-то: http://bach.taneski.com/sfd/cover.png
>   Секој што ќе се нафати да ја печати еве му припрема во пдф
> http://bach.taneski.com/sfd/coverA4.pdf

Ако не го земал Миша за печатење може да доставиш дека е „легално да
се копира, модификува и дистрибуира овој диск" како на оригиналното
Убунту?

Може и нешто Сподели го дисков.
-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list