[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Oct 3 13:11:44 UTC 2008


2008/10/3 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> Ако не го земал Миша за печатење може да доставиш дека е „легално да
> се копира, модификува и дистрибуира овој диск" како на оригиналното
> Убунту?
>
> Може и нешто Сподели го дисков.

Штета, заборавив сношти кога го правев беше касно :(

Веќе го пратив на Вордан и веќе се испечатени.

--
Bi


More information about the Ossm-members mailing list