[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Oct 3 13:20:47 UTC 2008


2008/10/3 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> 2008/10/3 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>
>> Ако не го земал Миша за печатење може да доставиш дека е „легално да
>> се копира, модификува и дистрибуира овој диск" како на оригиналното
>> Убунту?
>>
>> Може и нешто Сподели го дисков.
>
> Штета, заборавив сношти кога го правев беше касно :(
>
> Веќе го пратив на Вордан и веќе се испечатени.

Ако сакате можам да испечатам лепенки.
Ќе бидат нешто налик декларациите на производите
по продавници што ги има ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list