[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Oct 3 13:27:41 UTC 2008


2008/10/3 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:

> Ако сакате можам да испечатам лепенки.
> Ќе бидат нешто налик декларациите на производите
> по продавници што ги има ;)

Еј може и горе да ги ставаме на пластичните опаковки. Онакво знакче
како што имаше на паковката на федората лани. Со рака и напишано
„сподели".

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list