[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Oct 3 14:19:02 UTC 2008


> 1. ќе подготви и ќе однесе известување до полиција за јавниот настан во сабота;

направено.

> 2. ќе го доврши (ако вечерва не го направи) и испрати известувањето до
> медиумите;

Биљана подготви. Испратено. На дополнителна листа на луѓе мејлови
испратија Биљана и Стама.

> 3. ќе дораздели уште дискови на луѓе;

направено

> 4. ќе реже;

допрва

> 5. ќе организира собирање на изрежаните дискови утре попладне;

во тек.

> 6. ќе купи дополнително спрееви за цртачите и ќе им ги однесе;

направено

> ?7. ќе испрати допис до МАСИТ, ИКТ, кабинетот на министерот за икт,
> УНДП и УСАИД;

масит и икт комора се известени. испратив и до метаморфозис.

> 8. ќе најде начин каде да испечати „опаковки" за дисковите.

Дизајнот беше готов. Ванчо испечати и сечеше... јас помогнав и ги
собрав опаковките.-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list