[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Oct 3 14:20:38 UTC 2008


дополнителни точки:

9. ги зедов летоците... има нешто повеќе од 1000.

Планирам да делам вечерва на плоштад... има ли некој што би ми се
придружил и има ли некој некаква сугестија по ова. Тоа би го правел
после 20ч.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list