[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Oct 3 19:05:46 UTC 2008


Се чекаме на плоштад во 9 и пол. Кој сака да дели флаери нека повели.
Ќе бидеме араунд.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list