[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Oct 3 23:17:32 UTC 2008


Јас, Васко и Нак - еден од дечките кој ќе цртаат делевме флаери до 12 (00:00).
Поделени се еден куп флаери претежно на помлади. Искршивме нозе низ
центар, неколку пати по улица Македонија, во Рамстор, Мала Станица,
низ ГТЦ, на плоштад и кеј, и на Саем каде што имаше некоја журка и
вриеше од луѓе.

Плоштадот е инаку спремен за зимниците :)
уште ние добро да се спремиме.

Ако го прочитате ова пред да дојдете утре во точка понесете сè што
имате за слободен софтвер што може да се искористи. Исто слободни
слики, филмови, ако се носи проекторот, може и нешо да пуштаме да
врти.

Се гледаме утре


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list