[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Oct 4 20:11:01 UTC 2008


Сакам да се заблагодарам на Миша, Би, Илин, Васко, Чомбе, Дамјан,
Ванчо, Ванчо Јуниор, Стојанче, Маки, цртачите и тие што ги заборавив
за организирањето на денот на Слободниот софтвер во Скопје 2008
година!

Ви благодарам!

И да потсетам дека тие што фотографиираа треба да ги  развијат и
стават сликите онлајн за да пишеме рекапитулар побрзо, не после 17
дена. :)

Останаа дискови да ги поделиме на поспецифична група на луѓе следните недели?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list