[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Sat Oct 4 21:23:14 UTC 2008


2008/10/4 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Сакам да се заблагодарам на Миша, Би, Илин, Васко, Чомбе, Дамјан,
> Ванчо, Ванчо Јуниор, Стојанче, Маки, цртачите и тие што ги заборавив
> за организирањето на денот на Слободниот софтвер во Скопје 2008
> година!
>
> Ви благодарам!
>
> И да потсетам дека тие што фотографиираа треба да ги  развијат и
> стават сликите онлајн за да пишеме рекапитулар побрзо, не после 17
> дена. :)
>
> Останаа дискови да ги поделиме на поспецифична група на луѓе следните недели?

Има останато уште дискови кои може да се поделат на пр. на некои
факултети следниве денови.


More information about the Ossm-members mailing list