[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Sun Oct 5 23:24:41 UTC 2008


2008/10/4 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
> 2008/10/4 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Сакам да се заблагодарам на Миша, Би, Илин, Васко, Чомбе, Дамјан,
>> Ванчо, Ванчо Јуниор, Стојанче, Маки, цртачите и тие што ги заборавив
>> за организирањето на денот на Слободниот софтвер во Скопје 2008
>> година!

Глиша и ти сврши голема работа, така да благодарност и до тебе :)
Јас би се заблагодарила уште и на Струмјан, на мајка му на Нак која го
соши платното.

>> И да потсетам дека тие што фотографиираа треба да ги  развијат и
>> стават сликите онлајн за да пишеме рекапитулар побрзо, не после 17
>> дена. :)

Чомбе, ти имаше дигитален апарат. Јас сликав аналогно и уште не сум го
развила филмот.
Стојанче снимаше, ама уште едитира изгледа.

Има една слика од местењето на платното и пост на блогот на Филип.
http://razvigor.blog.com.mk/node/185411 засега единствено нешто пишано за СФД.

Мислам дека некој треба да пише извештај :)

>> Останаа дискови да ги поделиме на поспецифична група на луѓе следните недели?

Јас зедов неколку од останатите за да поделам и испадна баш тие да се
неизрежани :D


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list