[Ossm-members] Лугархија

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Mon Oct 6 16:18:35 UTC 2008


2008/10/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На пон, 2008-10-06 во 18:09 +0200, Виктор Стојановски напиша:
>> Не знам колку сте информирани за активностите на Лугола, па затоа еве
>> и официјално ви објавувам дека на 15.10.2008 излегува првиот број од
>> македонскиот електронски магазин за слободен софтвер и хакерска
>> култура. Официјален сајт на магазинот е http://ezine.lugola.net.
>
> Зашто „Анархија"?
> --

безвластие, слобода :)


More information about the Ossm-members mailing list