[Ossm-members] Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 6 23:12:53 UTC 2008


2008/10/6 Виктор Стојановски <viktor at lugola.net>:
> 2008/10/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> На пон, 2008-10-06 во 18:09 +0200, Виктор Стојановски напиша:
>>> Не знам колку сте информирани за активностите на Лугола, па затоа еве
>>> и официјално ви објавувам дека на 15.10.2008 излегува првиот број од
>>> македонскиот електронски магазин за слободен софтвер и хакерска
>>> култура. Официјален сајт на магазинот е http://ezine.lugola.net.
>>
>> Зашто „Анархија"?
>> --
>
> безвластие, слобода :)

Добра идеја, тапа име.
Кумо уши да ви јади :)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list