[Ossm-members] Лугархија

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Oct 7 07:32:06 UTC 2008


>>> Зашто „Анархија"?
>>> --
>>
>> безвластие, слобода :)
>
> Добра идеја, тапа име.
> Кумо уши да ви јади :)

Се согласувам со чомбе. Браво за идејата само напред.
Но, името е навистина тапа :)
Анархија = безредиe, непослушност или слично и е ДАЛЕКУ од значењето на слобода.
Искрено мислам дека треба да го промените, но сепак тоа останува на вас.

Поздрав, и уште еднаш ја поздравувам идејата, браво.

Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list