[Ossm-members] Лугархија

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Oct 7 09:20:00 UTC 2008


не дека „анархија" е нешто проблематичен збор... али сте размислиле ли за

флос-сокак

2008/10/7 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
>>>> Зашто „Анархија"?
>>>> --
>>>
>>> безвластие, слобода :)
>>
>> Добра идеја, тапа име.
>> Кумо уши да ви јади :)
>
> Се согласувам со чомбе. Браво за идејата само напред.
> Но, името е навистина тапа :)
> Анархија = безредиe, непослушност или слично и е ДАЛЕКУ од значењето на слобода.
> Искрено мислам дека треба да го промените, но сепак тоа останува на вас.
>
> Поздрав, и уште еднаш ја поздравувам идејата, браво.
>
> Зоки.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list