[Ossm-members] Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 7 09:30:09 UTC 2008


2008/10/7 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> не дека „анархија" е нешто проблематичен збор... али сте размислиле ли за
>
> флос-сокак

+1

Ако битолчаните можат да живеат со фактот дека Битола има
и друг сокак освен широкиот ;)

Пишете тематски што би опфатил магазинот, на кое техничко
ниво треба да бидат текстовите и која ви е целната група.
На сајтот пишува делење по школи. Некоја друга публика?


More information about the Ossm-members mailing list