[Ossm-members] Лугархија

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Tue Oct 7 13:00:10 UTC 2008


2008/10/7 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Гемиџи пробува да ни објасни што сакале да кажат
> http://blog.gemidjy.info/lugarhija-ne-anarhija
>
> Штета што не е е член на листата па да го прашам нешто, или можеби е
> Гемиџи врати се се ти простуваме :)
>
> Вели дека лугархија = лугола владее (архиа било владеење на грчки)
> Е сега, ко што им е направено логото на него е испишано:
> Лугархија
> Дигитална анархија
>
> wtf? Лугола владее во дигиталната анархија? пииииих...
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Неколку пати се помислив пред да пишам на листава за излегувањето на
магазинот, знаев дека само ќе трола без везе ама сепак напишав не е
ваша грешка. Се извинувам моја е.

-- 
Поздрав,
Виктор Стојановски (viktor at lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list