[Ossm-members] Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 7 13:10:52 UTC 2008


2008/10/7 Виктор Стојановски <viktor at lugola.net>:
> Неколку пати се помислив пред да пишам на листава за излегувањето на
> магазинот, знаев дека само ќе трола без везе ама сепак напишав не е
> ваша грешка. Се извинувам моја е.

LOL, многу јако

Фино шо пиша, туку и да објаснеше зошто баш тоа име,
зошто според Гемиџи ние сме идиоти, не сфаќаме,
а ние само искоментиравме така како што ни асоцираше
името на прв поглед ;)

Инаку прашав и нешто констуктивно, ама изгледа тебе
не ти се чита :(

Што се однесува до тролањето, присети се дека ни се
смееше што не сме ставиле веб страница за СФД :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list