[Ossm-members] Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 7 13:10:59 UTC 2008


На вто, 2008-10-07 во 15:00 +0200, Виктор Стојановски напиша:
> Неколку пати се помислив пред да пишам на листава за излегувањето на
> магазинот, знаев дека само ќе трола без везе ама сепак напишав не е
> ваша грешка. Се извинувам моја е.

Вики, не се напињај we ll talk about it over lunch, аман чил аут. :)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list