[Ossm-members] Утре НЕМА да има Сподели Знаење

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Oct 22 14:24:37 UTC 2008


Добри и лоши вести:

Организирање на Сподели знаење во сабота во Точка очигледно ќе биде
проблем уште некое време. Точка имаат план да организираат редовни
настани од пладне до приквечер (17ч) секоја сабота.

Од Точка ни понудија да го префрлиме Сподели знаење во работен ден во
периодот од 17ч до 20ч, но претпоставувам дека на повеќето не им
одговара. Ако е така, тогаш веројатно ќе треба да најдеме друго чаре
засега.

Добрата вест е дека ќе има Сподели Кино во понеделник 27.10, па нема
да има на 3.11... кој е единствениот понеделник во ноември кога нема
да има.-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list