[Ossm-members] Молба за планетизирање (и извинување за претходниот мејл)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 16 09:35:31 UTC 2008


На чет, 2008-10-16 во 00:37 +0200, Biljana Kochoska напиша:
> > Па вака,
> >
> > мејлот беше за тоа дали може да ме планетизирате (односно мојот блог) кој
> > што се наоѓа на http://miladinoski.trap17.com . Би сакал да продолжам да
> > го ширам зборот за слободниот софтвер и слободната култура помеѓу сите што
> > ги познавам и верувам дека ќе има поголемо влијание ако влезам на
> > планетата каде што ќе достигнам поголема читаност.
> >
> > Повеќе за мене може да дознаете на http://miladinoski.trap17.com/about а
> > некои овде можеби ме познаваат како white_eagle на twitter.com.
> 
> Доколку беше до мене, јас веднаш би те ставила.

+1

-1 за Opera постовите.

-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list