[Ossm-members] Утре НЕМА да има Сподели Знаење

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Oct 22 13:46:17 UTC 2008


Последна информација од Точка - имаме зелено светло - треба да
договорам детали. Не им ја знам програмата за оваа сабота и се надевам
дека ќе биде слободно.-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list