[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 15 и 16 ноември 2008

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Oct 20 15:02:11 UTC 2008


Уште еден есенски обид за одење до Битола, најверојатно само
македонска екипа, ако има
уште некој заинтересирано надвор од МК слободно може да присувствува.

Повеќе детали на http://wiki.lugola.net/NSND_BT

Дискусијата ќе ја водиме во оваа нишка, заинтересираност може да ја
приблежите и на викито и овде.

Ни недостасуваат просторија за сподели знаење и простор за проекции за
сподели кино.

Исто така може да прибележите што знаете и што саката да чуете на собирот.

Па ајде да видиме дали ќе стигнеме до Битола овој пат..

Ако има заинтересираност, ќе објавам за некој ден и на НСНД листата.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list