[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 22 17:32:04 UTC 2008


> Од Точка ни понудија да го префрлиме Сподели знаење во работен ден во
> периодот од 17ч до 20ч, но претпоставувам дека на повеќето не им
> одговара. Ако е така, тогаш веројатно ќе треба да најдеме друго чаре
> засега.

Значи Точка отпаѓа за оваа сабота .. така да ако стои понудата од Илин 
предлагам таму да се најдеме во сабота 12:00

Предлог програмата беше за виртуелизација, очигледно ќе има и некое 
споделување вештини со tilling window manager-и (т.е. awesome3)
Игор рече ќе требало да го хакира неговото wrt54gl 

али и било што друго е отворено, па ајдеме.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

war is peace
freedom is slavery
restrictions are enablementMore information about the Ossm-members mailing list