[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Oct 22 21:25:46 UTC 2008


Да, понудата си стои. Се работи за овој простор (гаража):

http://img340.imageshack.us/img340/6324/img4650pz8.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/474/img4651di1.jpg

Што ИМА
- 15тина столици
- интернет
- струја, продолжни кабли
- WC
- вода, сок, чај, кафе
- по потреба за играње машина Core2Duo 4GB 2x320GB

Што НЕМА
1. маси
2. греење

1. Кажете каде може да се најдат пристојни (квалитет/цена) маси. За
првиот пат не е страшно ни да импровизираме/донесеме од некаде, но ако
се реши за понатаму тогаш би се погрижил да е сепак нешто постабилно.

2. Оваа сабота нема да врне и ќе биде до 19 степени, така да нема да е
страшно. За понатаму размислувам да земам плинска греалка. Затоа
потоа.


2008/10/22 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Од Точка ни понудија да го префрлиме Сподели знаење во работен ден во
>> периодот од 17ч до 20ч, но претпоставувам дека на повеќето не им
>> одговара. Ако е така, тогаш веројатно ќе треба да најдеме друго чаре
>> засега.
>
> Значи Точка отпаѓа за оваа сабота .. така да ако стои понудата од Илин
> предлагам таму да се најдеме во сабота 12:00
>
> Предлог програмата беше за виртуелизација, очигледно ќе има и некое
> споделување вештини со tilling window manager-и (т.е. awesome3)
> Игор рече ќе требало да го хакира неговото wrt54gl
>
> али и било што друго е отворено, па ајдеме.
>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> war is peace
> freedom is slavery
> restrictions are enablement
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Social Networks:
- Facebook: Ilin Tatabitovski
- Picasa Web Gallery: http://picasaweb.google.com/itatabitovski

Online Messengers
- GoogleTalk: itatabitovski [at] gmail.com
- Skype: itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list