[Ossm-members] Linux на македонски

ozon at t-home.mk ozon at t-home.mk
Tue Sep 2 05:55:04 UTC 2008


Здраво дечки,
имаше некаде туторијали на македонски за инсталација и основна 
конфигурација на линукс оперативен систем, но никаде не можам да ги 
најдам. Ова е заради користење на материјали за предавање во школо.
Фала Новица за помошта


Дејан


__________

So noviot brend na Makedonski Telekom, @mt.net.mk stanuva @t-home.mk
www.t-home.mk


More information about the Ossm-members mailing list