[Ossm-members] Linux на македонски

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Tue Sep 2 06:37:14 UTC 2008


ozon at t-home.mk wrote:
Mozete da koristite nelicenciran xp(vista)(s7) po doma, no sovet vi 
davam da gi frlite site nelicencirani programi vo kanta.
..!
zasega ne bi sakal da ima zakoni protiv software piracy!
> Здраво дечки,
> имаше некаде туторијали на македонски за инсталација и основна 
> конфигурација на линукс оперативен систем, но никаде не можам да ги 
> најдам. Ова е заради користење на материјали за предавање во школо.
> Фала Новица за помошта
>
>
> Дејан
>   
More information about the Ossm-members mailing list