[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

gemidjy bawow gemidjy at gmail.com
Thu Sep 4 13:38:08 UTC 2008


2008/9/3 gemidjy bawow <gemidjy at gmail.com>:
> Уште го немам платено .mk доменот. Помислив воопшто да не го плаќам,
> да го откажам
>
> Што мислите? Да го земаме или не? Документите се испратени.
>
> Поздрав

Мислам дека не е тешко да се напишат 2 реченици и да се каже мислење
шо мислите околу ова.
Прави инертни дебили сте.

Го откажав доменот.
Поз


-- 
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Member of Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list