[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

gemidjy bawow gemidjy at gmail.com
Wed Sep 3 13:13:18 UTC 2008


Уште го немам платено .mk доменот. Помислив воопшто да не го плаќам,
да го откажам

Што мислите? Да го земаме или не? Документите се испратени.

Поздрав


-- 
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Member of Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list