[Ossm-members] СподелиЗнаење

Angel Rushkov ane.linux at gmail.com
Wed Sep 3 20:05:04 UTC 2008


Штознам дали би успеал да стигнам да направам некоја си презентација за 
LTSP поради сесии со испити и премногу работни обврски и проекти :-\ , 
иначе истиот систем го користиме кај нас на работа, така да горе-доле 
сум запознат со функционалноста на факинг LTSP :-)

We'll be in touch

Поздрав
Ангел

Jovan Kostovski wrote:
> 2008/9/3 Marko Doda <mark0d0da at gmail.com>:
>   
>> On Wednesday 03 September 2008 12:00:05 Misa Popovic
>> wrote:
>>     
>>> Да оставиме една недела за бренсторминг
>>>       
>> Би можеле нешто за LTSP технологија и едубунту да
>> направиме, што е и како е проектот, за софтверот и др.
>>     
>
> Ќе ни требаат неколку компјутери што знаат да се подигнат од мрежа
> и еден рутер и некое купче мрежни кабли. Лаптопи ќе донесеме фали
> само некој да ни прераскаже за LTSP ;)
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   
More information about the Ossm-members mailing list