[Ossm-members] Чао

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Mon Sep 8 18:42:04 UTC 2008


2008/9/8 Aleksandar Josifoski <josifoski2 at gmail.com>

> Ok, got your point
> Прифатете ме како еден од вас кој го сака и промовира слободниот софтвер
> Ќе гледам своите христијански погледи на оваа листа да се воздржам да ги
> изнесувам.
> Со тие што имам исти/слични погледи на други листи, емаил адреси ќе
> дискутирам за христијански теми.
> Hey kids, I love open source
> новитети околу мојата суспензија нека ви пренесува Б. од Битола
>
Ај да не го сметаме тоа што го пиша во оваа тема, ама во секоја друга каде
што си постирал ствари што стварно немаат веза со реалност. Ако се заебаваш,
нема голема штета, но ако сериозно си го пишал би требало да бараш стручна
помош.
Just a friendly advice
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080908/d3b90021/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list