[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 9 22:30:37 UTC 2008


Луѓе, оваа сабота (13.09.2008) во 12:00 во Точка да се најдеме сите што сакаат 
(и вие педерчиња што увек не доаѓате) да видиме до кај сме, што ќе правиме и 
сл.

СО ТОА ШТО. 
Точка може да не биде слободна, така да дојдете на време, пошто ќе се селиме 
негде на друго место

пс.
мислам дека не е лошо на секои 3 месеци да правиме по еден состанок .. ако се 
сака.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

  Begin...the rest is easy.



More information about the Ossm-members mailing list