[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 10 13:31:25 UTC 2008


На сре, 2008-09-10 во 14:21 +0200, Viktor Stojanovski напиша:

> Се собраја сите паметни ...
> 
> Се извинувам да не сметаме ние обичните?

Не е муабетот да се надмудруваме, ти било кажано и претходно, не праќај
HTML пошта, го знаеш и го имаш прочитано и бонтонот и пак праќаш, значи
само пази малку повеќе и готово.

Ќе те частам луто кинеско еве. ;)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list