[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 10 21:58:29 UTC 2008


> > не праќај HTML пораки!!
>
> Направи си во клиентот што го користиш да преферира Plain Text

така ми е направен немај гајле ... 

> и немора да се нервираш за џабе. 

не се нервирам за тоа.. ниту сакам да му солам памет на некого, или пак да го 
омаловажувам... секој може да заборави дека му било уклучено html па ова беше 
обично потсетување.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Religion ends and philosophy begins, just as alchemy ends and chemistry begins 
and astrology ends, and astronomy begins.More information about the Ossm-members mailing list