[Ossm-members] упатство за инсталација на убунту

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Wed Sep 10 19:11:21 UTC 2008


Таман помислив на групата на професори по информатика ( 
groups.google.com/group/grupazim ) да го пратам линкот од форумот 
it.com.mk каде имаше убаво упатство на македонски со слики за ... и 
приметив дека го нема веќе... Сумљиво?!
More information about the Ossm-members mailing list