[Ossm-members] .zip Kade?

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Sep 10 21:53:49 UTC 2008


2008/9/10 Miladin Miladinoski <miladinoski at lavabit.com>:
> On Wed, 10 Sep 2008 19:43:09 +0200, Aleksandar Josifoski
> <josifoski2 at gmail.com> wrote:
>
>> Дај препорачајте каде можам бесплатно да поставам .zip датотека која
>> други би ја симнувале а да може да биде до 1GB? (да може upload да се
>> прати како оди во % или минути, да нема ограничувања како rapidshare)
>
> Еве најдов еден сајт (баш и мене ми требаше за нешто) за кој што не е
> потребна регистрација и хостира датотеки до 1 GB. Го немам многу
> испробувано ама ја работи работата за која што е наменет.
>

И ќе ми објасните што сево ова има врска со Слободен Софтвер???


More information about the Ossm-members mailing list