[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Thu Sep 11 11:08:35 UTC 2008


2008/9/10 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>
>
> Луѓе, оваа сабота (13.09.2008) во 12:00 во Точка да се најдеме сите што сакаат
> (и вие педерчиња што увек не доаѓате) да видиме до кај сме, што ќе правиме и
> сл.

Јас би сакала да дојдам, ама во тоа време не сум слободна. Можам дури кај 2.

> СО ТОА ШТО.
> Точка може да не биде слободна, така да дојдете на време, пошто ќе се селиме
> негде на друго место

Доколку почнете покасно, и може сеуште да се придружам би ве побарала
на телефон каде сте што сте.

поз

--
Bi


More information about the Ossm-members mailing list