[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 11 12:20:27 UTC 2008


> Точка може да не биде слободна, така да дојдете на време, пошто ќе се
> селиме негде на друго место

Поради недостиг на кеш Точка работела само втора смена. Значи отвара во 14 и 
работи до 22 часот - ова за работни денови, но веројатно исто е и во сабота.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list