[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Sep 11 17:05:30 UTC 2008


2008/9/11 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> Поради недостиг на кеш Точка работела само втора смена. Значи отвара во 14 и
> работи до 22 часот - ова за работни денови, но веројатно исто е и во сабота.

Ова значи одложуваме за во 2 или ќе презакажеме за дуго место?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list