[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 11 18:08:33 UTC 2008


> Луѓе, оваа сабота (13.09.2008) во 12:00 во Точка да се најдеме сите што
> сакаат (и вие педерчиња што увек не доаѓате) да видиме до кај сме, што ќе
> правиме и сл.

Ок презакажуваме во 14:00, сабота  (13.09.2008)

> СО ТОА ШТО.
> Точка може да не биде слободна, така да дојдете на време, пошто ќе се
> селиме негде на друго место
>
> пс.
> мислам дека не е лошо на секои 3 месеци да правиме по еден состанок .. ако
> се сака.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous?
A: A canary with the super-user password.More information about the Ossm-members mailing list