[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Sep 12 16:52:11 UTC 2008


Предлог агенда:

1. Разгледување начини за финансирање на 2с.мк

2. Размислувавме за конференција. Собираме идеи за ова.

3. (ре)дефинирање на политиката на 2с.мк кон локализација на слободниот софтвер.

4. „Сподели" - идеи за оваа сезона


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list