[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Sep 14 14:20:53 UTC 2008


> Исто ќе пробаме да го направиме сликањето на платно со деца што цртаат
> графити, за тоа се пријави Мартин дека ќе исконтактира со некои другари кои
> го работат тоа, а и јас познавам некои деца, така да најголем проблем тука е
> платното и дозволата.
>

Кога веќе сме на ваква тема, како за истакнување на гиковската култура
поврзана со Слободен Софтвер, можно е да направиме нешто со LED Throwies (
http://www.instructables.com/id/LED-Throwies/
http://graffitiresearchlab.com/). Само може да кошта, како што сѐ во
Македонија знае да биде x10 поскапо од било каде во светот.

Еве уште една идеја, Flash Mob! :)

ɹ8l nɔ
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080914/02c6343c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list