[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sun Sep 14 15:14:26 UTC 2008


2008/9/14 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>

>
>  Мислам дека не би постоел никаков проблем и во други гимназии во Скопје,
> само што треба некој од членовите да се пријави за да презентира по школите.
>
>

Ќе пробам за во ПТТ ако ми дадат дозвола да презентирам (не дозволуваат да
се вклучат компјутерите).
Малце професорите се .... па незнам шо ќе успеам да направам. Ќе видам утре
па ќе пишам.

Маки
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080914/e8945ffe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list