[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 14 16:24:08 UTC 2008


> Ќе пробам за во ПТТ ако ми дадат дозвола да презентирам

може ако некој средношколец отвори блогспот и почне да пишува за искуствата со 
компјутерите, и други средношколци од сите делови на македонија му се 
придружат ќе има корисни информации за сите, од тоа дека не ги пуштаат 
компјутерите, до некакви реални проблеми со нивна работа. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list