[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sun Sep 14 17:41:46 UTC 2008


2008/9/14 Новица Наков <novica at bagra.org>

>
> > Ќе пробам за во ПТТ ако ми дадат дозвола да презентирам
>
> може ако некој средношколец отвори блогспот и почне да пишува за искуствата
> со
> компјутерите, и други средношколци од сите делови на македонија му се
> придружат ќе има корисни информации за сите, од тоа дека не ги пуштаат
> компјутерите, до некакви реални проблеми со нивна работа.
>
> Какви искуства, кога не даваат да се уклучат ? :))

Блогот е направен http://edubuntumk.blogspot.com/, само уште да се собереме
и да почнеме да пишуваме :) .
Кој сака да се приклучи нека ме контактира преку мејл или на ирц. Ќе пишам и
на некои форуми и на твитер.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080914/025941f7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list