[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Mon Sep 15 22:49:47 UTC 2008


>
> Блогот е направен http://edubuntumk.blogspot.com/, само уште да се
> собереме и да почнеме да пишуваме :) .
> Кој сака да се приклучи нека ме контактира преку мејл или на ирц. Ќе
> пишам и на некои форуми и на твитер.
>  

Јас би играл за blog.com.mk оти мислам дека повеќе луѓе ќе го читаат
таму. Може и на двете, со копи-паста на записите.

Моите 10 дени :)More information about the Ossm-members mailing list