[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Sep 16 17:26:50 UTC 2008


+1 ... иако мислам дека ако веќе се занимаваме со деца и сл... можеме
да почнеме и пред 18ч... пошто после ќе биде кармакаша на плоштад.

Во крајна линија, освен потребите за платно и бои, можеме и сами да ги
закрпиме цедеата, режењето и сл....


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list