[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Sep 16 17:51:00 UTC 2008


Мислам дека не би било лоша идеја тие што би дизајнирале да подготват
два дизајна - еден доколку најдеме спонзори, а друг спартански, ако
треба да печатиме во фотокопирница.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list