[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Tue Sep 16 18:29:12 UTC 2008


Предложете инфо кое треба да стои на флаерот, ќе се обидеме да го
склопиме со Васко.

Инаку за бела ноќ да се јавувам јас?
Да праќам инфо да нè стават на флаерот?

2008/9/16 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Мислам дека не би било лоша идеја тие што би дизајнирале да подготват
> два дизајна - еден доколку најдеме спонзори, а друг спартански, ако
> треба да печатиме во фотокопирница.
>
>
> --
> Misa Popovik
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list