[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Tue Sep 16 19:09:53 UTC 2008


Луѓе, јас најавата за настанот треба да ја пратам што е можно побрзо,
ве молам, ако сакаме стварно да правиме нешто кажете, зашто сама не ќе
можам сè да организирам. Но, ако веќе не се може, тоа е. Да не биде
дека не сме пробале...


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list